Innovation Home on ottanut vahvan askeleen kohti vastuullisempaa tulevaisuutta. Tukemalla YK:n kestävän kehityksen tavoitteita ja Global Compact -hanketta olemme vahvistaneet vastuullisuusperiaatteitamme. Haastamme myös jäsenemme mukaan tähän vastuullisuusmatkaan. 

Jo alun alkaen toiminta-ajatuksemme on painottanut vahvasti ympäristöarvoja ja jakamistaloutta. Tarjoamme yrityksille tehokkaampia tilaratkaisuja joustavasti yhteiskäyttötiloja hyödyntämällä. Toimiminen coworking-tilassa on jo lähtökohtaisesti vastuullinen teko.  

Täällä kukaan ei myöskään työskentele yksin. Ystäviä, businessystäviä ja -yhteistyökumppaneita löytyy ympäriltämme. Jäsenet, henkilökuntamme ja vierailijat ovat Innovation Homen keskiössä. Matchmaking on yksi arvoistamme, kannustamme ja autamme jäseniämme jakamaan verkostoja ja osaamistaan. Meillä erilaisuus on rikkaus. 

Vuonna 2024 Innovation Home on sitoutunut mittaamaan ja raportoimaan kaikkien toimipisteidensä hiilipäästöt ja myös jäsenillämme on mahdollisuus lähteä mukaan. Haastammekin kaikki hiilipäästölaskentakampanjaan, joka tehdään yhdessä AskKaukon kanssa ImpactOS-työkalun avulla www.impactos.ai/fi

Kannustamme vastuullisella toiminnallamme myös muita yrityksiä seuraamaan perässä. 

Lähde mukaan rakentamaan kestävämpää tulevaisuutta kanssamme!

Share


Tagit:
coworking kestäväkehitys Vastuullisuus yhteisö yhteisöllisyys
Uutiset