Älykkäät, tyylikkäät ja hiljaiset kuntoilulaitteet

 

HUR Oy on suomalainen yritys, jonka intohimo ja tavoite on tarjota älykkäitä voimaharjoittelulaitteita, jotka eivät ainoastaan innosta kuntoiluun, vaan myös tukevat elinikäistä hyvinvointia. Yrityksen tarina sai alkunsa Helsingin Teknillisessä korkeakoulussa vuonna 1989 käynnistyneestä tutkimusprojektista, ja siitä lähtien se on ollut tiiviissä yhteistyössä tiedeyhteisöjen kanssa tuotteiden kehittämiseksi ja laadun varmistamiseksi.

HUR:n nimi, joka muodostuu sanoista ”Helsinki University Research”, heijastaa sen juuria tutkimuksessa ja innovaatiossa. Yrityksen filosofiana on ”lifelong strength” eli elinikäinen voima, mikä näkyy vahvasti tuotteissa, jotka on suunniteltu tarjoamaan turvallista ja progressiivista voimaharjoittelua kaikille kuntotasosta riippumatta.

Yksi HUR:n innovatiivisista ominaisuuksista on Natural Transmission™ -vastusmenetelmä, joka mukautuu lihasten luonnollisen voimantuoton mukaan. Tämä yhdessä paineilmatekniikan ja vipuvarsien kanssa tekee HUR-laitteista erittäin tehokkaita ja samalla turvallisia käyttää. Lisäksi laitteet ovat kompakteja ja lähes äänettömiä, mikä tekee niistä ihanteellisia monenlaisiin ympäristöihin, kuten hoivakoteihin, fysioterapiaan, kuntosaleille, hyvinvointikeskuksiin ja toimistoihin.

Vaikka HUR:n pääkonttori ja tehdas sijaitsevat Kokkolassa, yritys on kasvanut maailmanlaajuiseksi toimijaksi, jolla on yli 12 000 asennusta kuudella eri mantereella. Se toimii myös tytäryhtiöiden ja laajan jälleenmyyjäverkoston kautta ympäri maailmaa. Merkittävä osa tuotannosta suuntautuu vientiin, ja ylpeänä kaikki HUR-laitteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa.

HUR on myös tehnyt tilaa innovaatiolle ja testaukselle pääkaupunkiseudulla, missä pieni HUR-tiimi toimii Innovation Home Otaniemessä. Täällä löytyvät myös HUR 5-sukupolven älylaitteet, jotka ovat vapaasti käytettävissä. Tämä antaa mahdollisuuden integroida kuntoilu osaksi arkipäivää, oli sitten kyse taukohetkestä toimistolla tai rentoutumisesta kahvihuoneessa.’

Jos olet kiinnostunut tutustumaan HUR-laitteisiin lähemmin, tasapainottelemaan ja kenties mittauttamaan omaa kehonkoostumustasi, olet tervetullut osallistumaan tapahtumaan Innovation Home Otaniemeen tiistaina 9.4. klo 12.00 – 15.00. Lähetämme lisätietoja tapahtumasta erikseen lähempänä ajankohtaa.

HUR tarjoaa enemmän kuin vain kuntolaitteita – se tarjoaa mahdollisuuden kestävään hyvinvointiin, joka on saavutettavissa missä ja milloin tahansa.

Share


Tagit:
coworking HUR Jäsenyritys otaniemi voimaharjoittelu
Uutiset