Johan Wirta, Otaniemen Innovation Home -yhteisön jäsen tarjoaa ratkaisukeskeistä terapiaa Innovation Home Kampissa ja Otaniemessä.

Valmistuttuaan ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi reilu vuosi sitten, Wirta haluaa tarjota jäsenille mahdollisuuden löytää tukea ja oivalluksia arkeensa.

Johan Wirta tuo ratkaisukeskeisen terapian tarjonnan lähemmäksi Innovation Home -yhteisön jäseniä Kampissa ja Otaniemessä. Walk-In terapia tarjoaa nopeaa ja tehokasta tukea arjen haasteisiin, ja Wirta on valmis auttamaan jäseniä kohti parempaa hyvinvointia ja onnellisuutta.

Mikä on ratkaisukeskeinen terapia?

Ratkaisukeskeinen terapia on dynaaminen lähestymistapa, joka keskittyy tuloksiin ja muutokseen. Se soveltuu monenlaisiin tilanteisiin, olipa kyse sitten johtajuuden kehittämisestä, ongelmanratkaisusta tai henkilökohtaisesta pohdinnasta. Wirta kannustaa jäseniä käyttämään terapiaa välineenä omien ajatusten jäsentämiseen ja haastavien tilanteiden käsittelyyn.

Käytännön järjestelyt

Yksi Wirtan tarjoamista palveluista on Walk-In terapia, joka on suunniteltu tarjoamaan nopeaa tukea ja sparrausta arjen haasteisiin. Kesto on noin 25 minuuttia, mikä usein riittää selkeyttämään ajatuksia ja saamaan uusia näkökulmia ongelmiin. Jäsenet voivat myös sopia jatkosta tarpeen mukaan.

Palvelut

Sparrausta toimintojen kehittämiseen: Ratkaisukeskeinen lähestymistapa auttaa jäseniä kehittämään toimintojaan ja saavuttamaan asetettuja tavoitteita.

Apua omien ajatusten järjestämiseen: Terapiassa tarjotaan työkaluja ja näkökulmia omien ajatusten selkeyttämiseen ja hallintaan.

Tukea haastavien tilanteiden käsittelyyn: Johan auttaa jäseniä käsittelemään vaikeita tilanteita ja löytämään niihin ratkaisuja ratkaisukeskeisen terapian avulla.

WALK-IN TERAPIAA OTANIEMESSÄ

joka kuukauden viimeisenä perjantaina keväällä 2024

  • 26.1.2024 klo 9-11
  • 23.2.2024 klo 9-11
  • 29.3.2024 klo 9-11
  • 26.4.2024 klo 9-11

WALK-IN TERAPIAA KAMPISSA

joka kuun ensimmäisenä perjantaina keväällä 2024

  • 2.2.2024 klo 9-11
  • 1.3.2024 klo 9-11
  • 5.4.2024 klo 9-11
  • 3.5.2024 klo 9-11

 

Lisätietoja ja yhteydenotot

advisory.fiume.fi

johan.wirta@gmail.com

Share


Tagit:
innovation home jäsenesittely otaniemi walk-interapia
Uutiset