Innovation Home Otaniemen uusi jäsenyritys Genisys on tarjonnut myynnin ja markkinoinnin ohjelmistoratkaisuja, asiakasymmärryksen kehittämistä ja analytiikkapalveluita yli 18 vuoden ajan. Tuotteistetut palvelut tarjoavat asiakkaille kustannustehokkuutta ja ketteryyttä.

Genisys analysoi, rikastaa ja profiloi asiakasdataa, tarjoten parempaa ymmärrystä asiakkaista ja heidän tarpeistaan sekä ostomotiiveistaan. Yrityksiä autetaan valjastamaan asiakasdata tehokkaaseen hyötykäyttöön. Myös laajemmat asiakaskannan segmentointi-, ennuste- ja pisteytysmallit onnistuvat.

Hyvä asiakasymmärrys auttaa niin myynnissä, markkinoinnissa kuin asiakaskokemuksen parantamisessakin. Genisys auttaa tavoittamaan potentiaaliset kohderyhmät ja puhuttelemaan heitä oikealla tavalla oikeassa kanavassa.

Haasteita asiakasdatan keräämisessä, hallinnoinnissa ja hyödyntämisessä ratkotaan oman palvelualustan ja erilaisten integraatioiden avulla. Genisys rakentaa koukuttavat kanta-asiakasohjelmat ja -mobiilisovellukset, helppokäyttöiset CRM-ratkaisut ja älykkäät markkinoinnin automaatioratkaisut, ja tehostavat markkinointia niin digitaalisissa kuin perinteisissäkin kanavissa.

Paras mahdollinen lopputulos varmistetaan toimimalla asiakkaiden kumppanina suunnittelusta toteutukseen asti. Asiat viedään aina myös käytännön tasolle. Genisys tuo nämä vain isojen yritysten yksinoikeudelta kuulostavat asiat kaikenkokoisten yritysten saataville tarjoten helppoja ratkaisuja vaikealta tuntuviin asioihin.

Uusilta toimitiloista toivottiin tukea tiimityöhön ja yrityksen kasvuun. Innovation Home on osoittautunut juuri sellaiseksi. ”Otaniemi on ollut hyvin inspiroiva ja lämminhenkinen paikka työskennellä”, he kertovat.

www.genisys.fi

Share


Uutiset