Varaa KickOff-päiväsi ja luo päräyttävä alku vuodelle 2024!

Onko tavoitteenasi käynnistää tuleva vuosi myynnillisesti hyvällä fiiliksellä, aloittaa uusi projekti tai luoda vahva startti uuden tiimin arjelle? Meillä on sinulle menestyksen resepti: sekoitus rohkeutta, tiimityötä ja ripaus luovuutta!

 

Miksi viettää KickOff-päivä Innovation Home:lla?

Tehokas tapahtumapaikka: Dustin Event Arena Innovation Home Kampissa tarjoaa inspiroivat puitteet, jotka saavat tiimisi innostumaan ja luomaan yhteisiä visioita.

Ammattitaitoinen tiimi: Meillä on kokenut tapahtumatiimi, joka auttaa suunnittelusta toteutukseen asti. Huolehdimme yksityiskohdista, jotta sinä voit keskittyä itse tapahtumaan. Verkostossamme on voimaa!

Räätälöitävät tilat: Tarjoamme muunneltavat tilat, jotka sopeutuvat juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Joustavuutemme tarkoittaa sinulle helppoutta tapahtuman järjestämiseen.

 

Valitse valmis paketti täydelliseen päivään

Innovation Home Kampin Kickoff-päivän paketit tarjoavat kaiken tarvittavan onnistuneeseen päivään: inspiroivat tilat, herkulliset tarjoilut ja ammattitaitoisen henkilökunnan. Järjestä kevään kickoff-päivä kanssamme ja katso, kuinka tiiminne innostus ja luovuus syttyvät uudella tavalla. Ota yhteyttä ja varaa päivänne nyt!

Halfday -paketti 43 € / henkilö
Sisältää herkulliset tarjoilut ja 4 tunnin tilavarauksen

Fullday -paketti 57 € / henkilö
Sisältää herkulliset tarjoilut ja 8h tilavarauksen

Katso menuvaihtoehdot tästä

 

Jätä yhteystietosi ja suunnitellaan yhdessä teille täydellinen tapahtumakokonaisuus!

Innovation Home Kamppi | Kansakoulukatu 3, 00100 Helsinki
kamppi@innovationhome.fi | 040 183 5901

 


Share


Tagit:
KickOff
Uutiset