Innovation Home Kamppi

Tervetuloa Innovation Home Kamppiin

-paikkaan missä luova energia ja bisnes kohtaavat!

Uudet coworking- ja toimitotilamme saavat inspiraation virtaamaan ja muuttamaan käsityksesi siitä, millainen toimistoympäristö voi olla. Me tarjoamme täydelliset puitteet työtekoon, liiketoiminnan kasvattamiseen, verkostoitumiseen sekä kokousten ja tapahtumien järjestämiseen.

Meidät löydät aivan Helsingin ydinkeskustasta, kauppakeskus Kampin vierestä.

Kansakoulukatu 3, 00100 Helsinki
kamppi@innovationhome.fi | 040 670 0141

Vastaanottomme on avoinna arkisin 8.30 – 16.30



Katso Kampin esittelyvideo Katso viikon lounaslista

Liity osaksi yhteisöämme

Meillä Kampissa on uutuuttaan loistavat tilat, jossa ideat saavat siivet ja missä työskentely on yhtä hauskaa kuin tyylikäs afterwork.

Monipuoliset coworking-tilat, 5 kokoushuonettaja 5 puhelinkoppia ovat kaikkien jäseniemme käytössä. Dustin Event Arena tapahtumatilassamme järjestät niin isot kuin pienetkin tapahtumat, ja Rose Garden ulkotapahtumatilamme saunalla ja porealtaalla on ihan omaa luokkaansa.

Ravintolamme palvelee lounasasiakkaita joka arkipäivä ja sieltä valmistuvat myös herkulliset kokous- ja tapahtuma tarjoilut erillisen sopimuksen mukaisesti.

Tervetuloa kokemaan täysin uusi tapa työskennellä ja juhlia Helsingin Kampissa!



Liity yhteisöömme Vertaile jäsenyyksiä

Kampin kokoushuoneet ja tapahtumatilat

Tarvitsetko luovaa tilaa tiimipalaverillesi? Oli kyseessä tapaaminen kasvotusten tai hybridikokous, Kampin uudet valoisat ja inspiroivat kokoushuoneet ovat kaikkien jäsentemme käytössä. Tilaa aamupala, lounas tai vaikkapa iltapäiväkahvitus Kampin omasta ravintolastamme ja toimitamme tarjoilut suoraan kokoushuoneeseen.

Etkö ole vielä Innovation Home jäsen?
Ei huolta, kokoustilojamme voi vuokrata omaan käyttöön myös ilman jäsenyyttämme.



Tutustu kokoustilohin

Kampin vapaat toimistohuoneet

Etsitkö toimistoa itsellesi tai tiimillesi? Meillä on Kampissa on tällä hetkellä vapaana kaksi M kokoista toimistohuonetta, joita on vain harvoin tarjolla!

Kampin toimistohuoneet sopivat erinomaisesti startup ja pk-yritysten kasvattamiseen osana innovatiivista yhteisöämme. Ota yhteyttä ja tule paikan päälle tutustumaan ja ihastumaan tiloihimme.

Toimistohuone  1-4 henkilöä

2430 € / kk (alv. 0%)

 

Toimistohuone  1-4 henkilöä

2430 € / kk (alv. 0%)

Kampin toimistohuoneet saat itse sisustaa ja kalustaa oman mielesi mukaisesti. Huoneet vuokrataan kalustamattomina, ja jos tarvitset kalusteita, yhteistyökumppanimme Isku palvelee Innovation Home -jäsenhintaan.

 

Varaa oma esittelyaikasi Tinnan kanssa

Varaa henkilökohtainen esittelyaikasi Tinna Långströmin kanssa.

Ota yhteyttä Tinnaan sähköpostitse tinna@innovationhome.fi tai soita numeroon 040 523 6624.

Haluatko mieluummin jättää yhteydenottopyynnön? Käytä alla olevaa lomaketta – odotamme innolla yhteydenottoasi!



Lähetä sähköposti Tinnalle Soita Tinnalle
Työpiste

Työtila ja -pöytä käytössäsi energisessä ja viihtyisässä coworking -ympäristössä. Ah mikä valinnanvapaus!
Hinta alk. 290 € / kk (alv. 0%)

Oma työpiste

Oma, sinulle varattu työtila ja -pöytä käytössäsi keskellä aktiivista ja energistä yhteisöä. Eipä tarvitse päivittäin etsiä omaa paikkaansa.
Hinta alk. 390 € / kk (alv 0%)

Oma toimisto / tiimihuone

Oma toimisto viihtyisässä ja monipuolisessa ympäristössä. Oikea introvertin unelma! Ps. myös coworking -tilat ovat käytössäsi.
Hinta alk. 1000 € / kk (alv 0%)

Virtuaalijäsenyys

Oman bisneksen kasvattamismahdollisuus osana Innovation Homen yhteisöä ja verkostoa vaikka et omaa työtilaa juuri nyt meiltä tarvitsisikaan!
Hinta alk. 89 € / kk (alv 0%)

Business-/showroom jäsenyys

Intohimomme on saattaa yhteen korporaatioita ja startuppeja. Kerromme mielellämme, miten sen teemme ja etsimme kanssasi parhaan mahdollisen tavan lähteä mukaan tekemään bisnestä tässä upeassa yhteisössä.

Päiväpassi

Tarvitsetko työtilaa vain satunnaisesti? Päiväpassi on kaikista joustavin jäsenyytemme, josta maksat vain käytön mukaan. Päiväpassilla pääset työskentelemään energisessä ja viihtyisässä coworking -ympäristössä.
Hinta 29 € (alv. 0%)

Heräsikö kysymyksiä?
Jätä meille yhteydenottopyyntö niin palaamme sinulle mahdollisimman pian!