Tupu Creative valmentaa asiantuntijoita fasilitoimaan parempia kokouksia ja työpajoja. Yhden hengen yritystä luotsaa Tupu itse, eli Tuomas Tirkkonen, jonka tavoitteena on saada ihmisten välinen yhteistyö kukoistamaan. Työtä tavoitteen eteen hän on tehnyt yrityksen perustamisvuodesta 2019 alkaen.

Yrittäjäksi Tupu lähti, kun hän huomasi tarpeen yhteiskehittämisen osaamiselle. Digitaalisten palvelujen kehittämisopinnoissa hän huomasi, että asiakas- ja työntekijälähtöiselle työtavalle on yritysten toiminnassa tilaa, mutta kehittämistyön fasilitointi ei välttämättä ollut vielä hallussa. Tähän tarpeeseen Tupulla oli puolestaan kertynyt välineitä sekä teatteri-ilmaisun ohjaajan taustasta että osallistujalähtöisestä kehittämistyöstä kolmannella sektorilla.

Tällä hetkellä Tupun valmennuksissa keskitytään erityisesti parempiin palavereihin. Keväällä hän julkaisi Oppaan parempiin palavereihin, jonka voi ladata Tupu Creativen verkkosivuilta. Hän myös valmentaa yrityksissä tiimejä kohti parempaa palaverikulttuuria.

Parempi palaveri -valmennuksissa osallistujat saavat konkreettisia työkaluja palaverien kehittämiseen sekä ajan ja mahdollisuuden keskustella yhdessä siitä, mitä voisi tehdä toisin. Palaverikäytäntöjä kehittämällä palavereista voi saada lyhyempiä ja niistä voi saada parempia tuloksia. Ennen pitkää turhista ja turhauttavista palavereista voidaan siirtyä tuottoisaan yhteistyöhön.

Maaliskuusta alkanut Innovation Homen jäsenyys on tuonut yksinyrittäjälle paitsi äärimmäisen tärkeän sosiaalisen yhteisön, myös arvokkaan mahdollisuuden ammatilliseen verkostoitumiseen. Vertaistuki ja uudet yhteistyön mahdollisuudet ovat itsenäiselle tekijälle toiminnan tukipilareita.

 

Tutustu yrityksen nettisivuihin!

tupucreative.fi

Share


Tagit:
innovationhometampere jäsentarina tupucreative yhteisöuutinen
Uutiset